Coevorden – Cabaretier Martijn Kardol speelt vrijdag 30 april vanuit de Goudse Schouwburg de voorstelling ‘In tijden van crisis 2.0’. De voorstelling, die live wordt wordt gespeeld, is thuis te zien voor een tientje.

Theater Hofpoort doet net als vele andere theaters in het land mee en alle deelnemende theaters delen mee in de opbrengst! Zo kun je je eigen theater steunen.

Bestellen

Via de website van Theater Hofpoort kan een ‘kaartje’ worden aangeschaft. Klik bij de voorstelling van Martijn Kardol op ‘Bekijk’ en vervolgens staat onder het kopje ticketverkoop een link naar de website van de Goudse Schouwburg. Via de toegestuurde link kan de voorstelling worden bekeken.

Verwenpakket Bij Tina

Op vertoon van de toegangslink krijg je 5 euro korting op een zoet verwenpakket (normale prijs 20 euro) van Bij Tina aan de Friesestraat 45. Tina Spelbrink opende onlangs haar bedrijf, zij verkoopt er oud-Hollandse lekkernijen als poffertjes, wafels, crêpes, snoep en stroopwafels. Ook zijn er koffie en thee te koop.

Voorstelling

is een bijzondere voorstelling, want er wordt op allerlei plekken in de schouwburg gespeeld. Martijn neemt iedereen live mee door de schouwburg. Hiermee krijgt de kijker niet alleen een voorstelling, maar ook een kijkje achter de schermen.

De voorstelling ‘In Tijden van Crisis 2.0’ is speciaal gemaakt voor de, hopelijk, laatste fase van de coronacrisis. Een voorstelling over cruciale beroepen, cijferverslaving en mondkapjesmoeheid. Zodra het weer kan is deze nieuwe voorstelling te zien in theaters en buitenpodia door het hele land. Maar nu eerst is er dus de voorstelling op vrijdag 30 april.

Martijn Kardol won -als eerste cabaretier ooit in één seizoen- zowel het Leids als het Groninger Studentencabaretfestival, hij werd met zijn debuutprogramma ‘Bang’ genomineerd voor de prijs Neerlands Hoop en is wekelijks te horen op Radio Veronica. Onlangs was een registratie van zijn debuutprogramma ‘Bang’ te zien op NPO3. Tijdens de eerste lockdown speelde Martijn ‘In Tijden van Crisis’. De nieuwe voorstelling is een vervolg hierop.