Oosterhesselen – Het concert van het NNO-cellistenduo Karlien Bartels & Florent Maigrot is verplaatst van zondag 11 naar zondag 18 februari. Degenen die in bezit zijn van een kaart en andere belangstellenden krijgen via mail bericht van Hesselen Cultureel. Voor zondag 18 februari zijn nog kaarten beschikbaar. Voor donateurs kost een kaart 10 euro, voor anderen 15 euro.

Kaarten bestellen kan via Lambert Deen, 0524-581942 of via deze link. Het concert in de kerk in Oosterhesselen begint om 14.30 uur.

De cellisten Karlien Bartels & Florent Maigrot ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan het Conservatoire National Superieur in Parijs, die zij beiden met een ‘Premier Prix’ afsloten. Zij hielden reeds concerten in Frankrijk, Duitsland, Polen en Nederland. Het duo werkte samen met allerlei componisten onder wie Philippe Hersant. De Japanse componist Kenji Sakai (winnaar van de Grand Prix Reine Elisabeth 2012) componeerde speciaal voor het duo ‘Espace Intérieur’, waarvan zij de première in 2010 in Parijs speelden. In 2013 namen zij een cd op met duo’s variërend van barok tot uiterst modern. Karlien Bartels is verbonden als hoofdvakdocent aan het ArtEZ Conservatorium en werkzaam bij verscheidene orkesten als (plaatsvervangend) solocellist zoals het Nationaal Orkest van België en de Philharmonie Oost-Nederland. Florent Maigrot is solocellist bij het Noord Nederlands Orkest.