Coevorden – Landal GreenParks Nederland en Fonville Schoonmaakbedrijven in Coevorden ondertekenden deze week in het Kasteel een nieuwe mantelovereenkomst tussen Landal GreenParks Nederland en Fonville Schoonmaakbedrijven uit onder meer Coevorden. Beide organisaties blijven samenwerken, zoals al jaren het geval is.

In de nieuwe mantelovereenkomst staat dat Fonville de komende jaren de samenwerkingspartner blijft van Landal GreenParks.

Tijdens de feestelijke ondertekening waren namens Landal GreenParks director facility support Anneke Mezger, procurement buyer Lianne van den Hoorn en support manager cleaning & facilities Dick Renkel aanwezig. Namens Fonville waren de directieleden Eric Ambergen en Gerrie Westenbrink present. Zij werden vergezeld door divisiemanager Arno Bloks en manager stafbureau Marcel Mink. De directieleden benoemden de kernwoorden voor het afsluiten van de nieuwe mantelovereenkomst: innovatie, gastbeleving en de gezamenlijke visie op duurzaamheid.

Om de ondertekening kracht bij te zetten ontvingen alle aanwezigen namens Fonville Schoonmaakbedrijven een appelboom. De appelboom staat voor vertrouwen, dankbaarheid en duurzaamheid; waarden die ook van toepassing zijn op de samenwerking tussen beide organisaties.

Gerrie Westenbrink zei in zijn korte toespraak: “Fonville is trots op het vertrouwen dat we van Landal GreenParks krijgen.” Hij stelde, dat de inmiddels jarenlange samenwerking tussen Fonville en Landal niet vanzelfsprekend is, er wordt keihard voor gewerkt. “Het is werkelijk topsport wat onze medewerkers iedere week weer waarmaken op de parken; zij doen het werk en zorgen samen met het gehele team voor een 9+ gastbeleving.”

Volgens Anneke Mezger van Landal GreenParks is het partnerschap gebaseerd op vertrouwen en moeten beide bedrijven samenwerken voor de ultieme gastbeleving. “Landal ziet de medewerkers van Fonville op haar parken als onderdeel van de Landal-organisatie. We zijn trots op hetgeen er bereikt is en wordt.”