Coevorden – Theater Hofpoort heeft in het kader van de activiteiten ’75 jaar verbonden in vrijheid’ in de gemeente Coevorden, de voorstelling van Erik Krikke & 7even Bridges geboekt voor zaterdag 29 februari 2020.

Erik Krikke werd in de zomer van 2007 uitgezonden naar Kandahar, Afghanistan om daar als operatieassistent te gaan werken in het NAVO-ziekenhuis. Na terugkomst in Nederland bleek het litteken groot en werd er PTSS vastgesteld bij Erik.

‘Operatie geslaagd’ beschrijft de onderbelichte kant van oorlogvoering. Het is een puur verhaal over de hulpverlener die zelf slachtoffer wordt. Erik ging er vol zelfvertrouwen heen, maar hij kwam met vele onzichtbare verwondingen terug. In zijn openhartige autobiografie beschrijft hij hoe zijn trots is afgenomen en zijn zelfbeeld afbrokkelde. Met diezelfde openhartigheid staat hij in Theater Hofpoort.

Dankzij diverse subsidies vanwege ’75 jaar vrijheid kost een kaart slechts 12,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via de website van het theater en zijn te koop in de ReadShop aan de Friesestraat 26.

 

Lees ook:

‘Verbonden in vrijheid’ biedt omvangrijk programma