Dalen – Volgend jaar bestaat harmonieorkest Volharding Dalen maar liefst honderd jaar. De oprichtingsdatum was 23 mei 1923. Deze mijlpaal wordt dan uitgebreid gevierd. En dat wil de jubileumcommissie alvast laten weten om de spanning op te voeren.

Een jubileumcommissie (op de foto v.l.n.r. Annie Kortman, Albert Tempels, Gienus Elling, Annie Wortelboer, Maaike van der Veen, Nandi Funke ontbreekt) is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen, maar wil er nog niet te veel over kwijt. Duidelijk is wel, dat er op 20 mei 2023 een groot concert plaatsvindt en dat er in januari een glossy magazine verschijnt, dat huis aan huis wordt verspreid. Verder is de aanvraag om het predicaat koninklijk te krijgen de deur uit.

Zomerconcert op 12 juni

Dit jaar, op zondag 12 juni, houdt Volharding een zomerconcert in de Dorpskerk. Dat concert begint om 12.00 uur. Het thema is ‘Muziek uit Europa.’

De vereniging telt op dit moment 35 leden, nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. De repetities zijn elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur in MFC De Spinde.