Den Hool – De opnamen van de vijfde talkshow Hofpoort & Co zijn maandagavond gemaakt bij Boheems Paradijs in Den Hool. Het resultaat is donderdag 27 juli vanaf 20.00 uur te zien bij streekomroep ZO!34 en vanaf vrijdag op YouTube en deze website.

Talkshowhost Saskia Kluwen, directeur van Theater Hofpoort, en Simone Kempees van Coevorden Co-Helpers zijn deze zomer op pad voor een reeks van zes talkshows in diverse delen van de gemeente Coevorden.

De gasten waren ditmaal Natasja Holla van Boheems Paradijs, Herman Scholte namens ‘Inwoners aan zet’ en Roelie Lubbers-Hilbrands vertelde over Coevorden Culturele Gemeente 2021-2022 en haar boek over honderd jaar Zuidenveld. De vaste gasten waren er ook weer: Melissa Luisman van Stedelijk Museum Coevorden, Harm-Jan Veenstra van ReadShop Coevorden en natuurlijk waren er ditmaal wederom enkele vlogs, dit keer van Jet, Co-Helpers Coevorden en eenmalig van imker Rutger Schepers over Project Bijenstal Ossehaar.

Vijfde talkshow Hofpoort&Co bij Boheems Paradijs met o.a. eigenares Natasja Holla, Herman Scholte van Stichting Inwoners aan Zet gemeente Coevorden en Roelie Lubbers-Hilbrands van Cultureel Coevorden

Geplaatst door Coevorder Nieuws-pagina op Maandag 24 augustus 2020

De vorige talkshow is hier te bekijken. De eerdere talkshows zijn via deze link te zien.