Dalen – Op basis van de huidige coronacijfers heeft de Plopsa Group besloten om alle shows, meet & greets en evenementen in Plopsa Indoor Coevorden te schrappen tot en met de herfstvakantie. Dat betekent dus verlenging van deze maatregel, die ook geldt voor de Belgische Plopsa-parken.

Plopsa blijft tijdens dagelijkse coronavergaderingen de zaken evalueren en stelt vast dat de huidige situatie, waarbij de richtlijnen van het RIVM, extra hygiënemaatregelen en de anderhalve meter afstand tussen huishoudens, goed werkt.

Na een periode van sluiting door corona ging het park 29 mei weer open. Rosalie Houtman, parkverantwoordelijke van Plopsa Indoor Coevorden: “Momenteel hebben we de juiste balans gevonden om bezoekers een coronaproof en aangename dag te laten beleven. We evalueren dagelijks de huidige situatie, bekijken onze maatregelen en die worden aangescherpt indien dit nodig is. Concreet betekent dit dat in deze periode de dagelijkse shows van Bumba en andere evenementen niet doorgaan. Het is een drastische maatregel, maar volledig in het belang van onze bezoekers.”, aldus Rosalie. Van de sfeer zullen de mensen weinig missen, de attracties blijven open en in de populaire periodes, zoals Halloween, wordt het park naar jaarlijkse traditie gedecoreerd met duizenden pompoenen en chrysanten.

Online reserveren verplicht

Om het maximaal aantal bezoekers in het park te respecteren, is iedereen verplicht om op voorhand zijn of haar bezoek online op datum te reserveren. Voor Plopsa Indoor Coevorden kan al tot en met het einde van de kerstvakantie gereserveerd worden.

Dagcapaciteit verlaagd

Naast de annulering van alle shows is de maximale dagcapaciteit verlaagd. Ook de richtlijnen van het RIVM worden goed in acht genomen. De bezoekers worden er op alle mogelijke manieren op gewezen dat ze standaardmaatregelen zoals veelvuldig ontsmetten en wassen van de handen moeten naleven. De Plopsa Group heeft diverse desinfectiestations geplaatst. Verder is gezorgd voor duidelijke instructies in de vorm van borden en markeringen op de grond. Ontsmettingsteams zorgen voor reiniging van de attracties.

Informatie

Ter voorbereiding op een dagje Plopsa Indoor Coevorden communiceert het park alle informatie via hun website.