Gees – De opnamen van de vierde talkshow Hofpoort & Co zijn afgelopen zondag gemaakt. Het resultaat is donderdag 30 juli vanaf 20.00 uur te zien bij streekomroep ZO!34 en vanaf vrijdag op YouTube.

Talkshowhost Saskia Kluwen, directeur van Theater Hofpoort, en Simone Kempees van Coevorden Co-Helpers zijn deze zomer op pad voor een reeks van zes talkshows in diverse delen van de gemeente Coevorden.

Aan tafel in de tuin van Miss TuinBoon in Gees zaten diverse gasten. Melissa Luisman van Stedelijk Museum Coevorden vertelde weer wetenswaardigheden. Fotograaf Rudi Huisman verhaalde over zijn expositie ‘Licht uit, spot aan!’, die vanaf zaterdag 3 oktober in Stedelijk Museum Coevorden is te zien. De expositie omvat prachtige portretten, die Huisman in Theater Hofpoort maakte. Dat geeft een mooi beeld van tien jaar Theater Hofpoort en theater en vermaak in Zuidoost-Drenthe in het algemeen.

Dronepiloot Marc Slagter uit Coevorden sprak over de bijzondere films die hij maakt voor Theater Hofpoort en ondernemers in Coevorden en Schoonebeek. Ter plaatse maakte hij prachtige luchtfoto’s.

En natuurlijk vertelde gastvrouw Claudia Boon-van Heteren, eigenares van Miss Tuinboon, over haar winkel en de plannen met het landschap rondom haar boerderij. Daarnaast waren er de vaste rubrieken, zoals boekentips van Harm-Jan Veenstra van ReadShop Coevorden.

Heeft u de eerdere uitzendingen gemist? Bekijk hieronder de eerste drie talkshows!

Bekijk hier de derde talkshow Hofpoort&Co

Bekijk hier de tweede talkshow Hofpoort&Co

Bekijk hier de eerste talkshow Hofpoort & Co!