Sleen – In het kader van de Nationale Sportweek, waarvoor de gemeente Coevorden gastgemeente is, doet ook SportInitiatief Sleen (SIS) aan de Brink 1 (in MFC De Brink) mee. Morgen, zaterdag 25 september, is er een open middag van 13.00 tot 16.00 uur. Bezoekers kunnen kennismaken met alle groepslessen van SIS. ‘s Middags worden korte lessen gegeven, waaraan bezoekers kunnen meedoen.

Sportestafette

Voor de (jong) volwassenen worden ‘s middags de groepslessen gepresenteerd in de vorm van een sportestafette voor leden. Leden melden zich hiervoor aan en kunnen dan een uur trainen. Het gaat om drie sporten, die vooraf niet voor hen bekend zijn. De lessen worden zowel buiten als binnen gegeven. Er zijn lessen van (boxing) bootcamp tot pilates en van spinning tot yoga.

Jonge ondernemers

Jonge ondernemers uit Sleen zijn uitgenodigd om hun bedrijf te presenteren. Zo zijn Zinin, Mini Bakery en Bamboo Byte aanwezig. Zij geven informatie over wat ze doen en hoe ze dit doen. Proeven, kijken en bestellen is mogelijk.

Voor de kleintjes staat er een groot springkussen. Voor de bezoekers staat er, zolang de voorraad strekt, een goodiebag klaar.

Meer informatie staat op de website en de Facebookpagina van SIS.