Coevorden/regio – Dankzij de versoepelingen kunnen de activiteiten van scholenvereniging Fiers worden hervat. Op vrijdag 4 maart beginnen de peutergymuurtjes weer. Om 9.00 uur bent u welkom op De Schutse in Aalden. Meester Nick hoopt weer veel ouders en hun peuters te ontmoeten.

De overige data en scholen zijn: De Schutse, Aalden, 4 maart en 29 april; De Slagkrooie/De Kiel, Schoonoord, 11 maart en 13 mei; Mijndert van der Thijnen, Coevorden; 18 maart en 20 mei; Dr. Picardt, Coevorden, 25 maart en 3 juni; Willem Alexanderschool, Dalerpeel, 1 april en 10 juni; Paul Krugerschool, Coevorden, 8 april, 17 juni en 8 juli; De Fontein, Sleen, 22 april en 24 juni.

Muziek op schoot

Vanaf 8 maart start ook weer Muziek op schoot. Kinderen kunnen intens genieten van muziek en muzikale spelletjes. Ze zijn vol aandacht bij het horen van geluiden, liedjes, muziek en instrumenten. Ze reageren ook met hun bewegingen op muziek. Daar komt bij dat veel van hun dagelijkse karweitjes als opruimen, eten en slapen gaan, fijner en gemakkelijker voelen wanneer er bij gezongen wordt.

Muziek op schoot is vanaf 8 maart tussen 9.15 uur en 10.00 op de Paul Krugerschool in Coevorden of tussen 11.00 en 11.45 uur op de Willem Alexanderschool in Dalerpeel. De laatste bijeenkomst van muziek op schoot is 12 april.