Oosterhesselen – Het nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Excelsior vond afgelopen zaterdagavond plaats in sporthal De Goorn in Oosterhesselen. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de bezoekers in Excelsiors Nieuwjaarscafé genieten van het fanfareorkest onder leiding van Pieter Bosma en de slagwerkgroep onder leiding van Gerrit Reinders. Tijdens het concert kwamen onder andere een prachtige solo voor twee euphoniums en de welbekende Second Waltz voorbij.

Tevens was dit concert voor het bestuur een mooie aangelegenheid om dirigente Janny Kruimink te bedanken en in het zonnetje te zetten. Janny heeft zich 37 jaar lang ingezet voor de jeugd en opleiding van deze vereniging en heeft inmiddels het stokje overgedragen. Een groot gedeelte van de leden van de vereniging is ooit bij Janny in het schoolorkest begonnen. Janny is tevens bugeliste bij de vereniging en is van plan om dat nog heel lang te blijven doen.

Het concert werd afgesloten traditioneel afgesloten door zowel de fanfare als de slagwerkgroep met de Radetzky March, bubbels en confetti.

Al met al was deze avond een groot succes!