Emmen/regio – Het ATLAS Theater in Emmen kondigt de lancering aan van ATLAS on STAGE. Deze talentenjacht biedt een podium voor opkomend talent uit de regio. “ATLAS on STAGE is een kans voor iedereen die zijn of haar talent wil laten zien en zijn dromen wil najagen. We zijn verheugd om de schijnwerpers te richten op de talenten die onze regio te bieden heeft”, aldus theaterdirecteur Machteld van der Werf.

Aanmelden

Deelnemers kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelden@atlastheater.nl. Dat kan tot maandag 6 mei. De audities vinden plaats op woensdag 22 mei. Een jury beoordeelt de optredens en doet de selectie voor de grote finale. De laatste finalist wordt door een stemronde op de socialemediakanalen van het ATLAS Theater, dus door het publiek, bepaald.

Finale

De finale van ATLAS on STAGE is op dinsdag 11 juni in de grote zaal van het ATLAS Theater. De deskundige jury, bestaande uit Aimée Tent (winnaar Holland got Talent), Raffaëla Paton (zangeres) en Kevin van den Berg (presentator en cabaretier Blauwe Vinkjes), beoordeelt de optredens.

De winnaar gaat niet met lege handen naar huis: de prijs is een professionele videoclip van de act ter waarde van 1.000 euro en de winnaar mag optreden in de Grote Zaal tijdens de aftrap van het culturele seizoen op 13 september.

Het sturen van de act gaat als volgt: Pak je telefoon, maak een horizontale (liggende) video waarin je jouw talent laat zien en stuur deze samen met een korte beschrijving van je act, je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar aanmelden@atlastheater.nl. Vermeld daarbij een tweede contactpersoon met telefoonnummer. Deadline voor inzendingen is maandag 6 mei. Meer informatie is hier te lezen.