Coevorden – Theater Hofpoort staat komend weekend in teken van cabaret en swingende muziek. Joosen en De Jager maken absurdistisch cabaret vol chaos en razendsnelle scènes. Het nieuwe programma van The Bluebettes zit barstensvol mooie liedjes.

Aanklonteren

‘Aanklonteren’ heet het nieuwe programma van Joosen en De Jager. Met een try-out komen zij vrijdag 2 februari naar Theater Hofpoort. De voorstelling begint om 20.15 uur. “We klooien maar wat aan met z’n allen. Lekker vertrouwd in onze eigen bubbel. Praten met de ander is overbodig. Luisteren is vies. Daarom hebben wij het liever over de klont. Het is klont tegen klont en zoek het verder maar uit. We kleven om te overleven. Aanklonteren dus. Sjoerd Joosen en Jeroen de Jager waren finalisten van het Leids Cabaretfestival en werden driemaal genomineerd voor de Poelifinario.

De kaartprijs is inclusief een consumptie, voor Vrienden van Theater Hofpoort geldt een wel heel lage entreeprijs. Kaarten zijn te bestellen via deze link of te koop aan de theaterkassa in het Cultuurhuis aan Kasteel 3, elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur.

Bluebettes

The Bluebettes komen zondag 4 februari naar het theater met het programma ‘Toen was geluk….’ De voorstelling begint om 15.00 uur. De swingende vijf vrouwen bezorgden het publiek de afgelopen jaren steevast een heerlijk avondje. Hun liedjesprogramma zit barstensvol mooie liedjes van de jaren veertig tot en met zeventig: Nederlandstalige repertoire van ‘Toen was geluk heel gewoon’ tot het mooiste van het duo Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink naast vrolijke Engelstalige rock-‘n-roll van The Everly Brothers tot The Beatles. Dat alles wordt gecombineerd met een flinke portie humor, enthousiasme, interactie en gezelligheid.

Wie erbij wil zijn, moet snel zijn: er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar. De kaartprijs is inclusief een consumptie. Kaarten zijn te bestellen via deze link of te koop aan de theaterkassa in het Cultuurhuis aan Kasteel 3, elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur.