Coevorden – De voorstelling Apennoten (voor kinderen vanaf 3 jaar) is zondag 21 januari te zien in Theater Hofpoort. De familievoorstelling begint om 14.00 uur en duurt bijna drie kwartier.

Z@ppelin-kijkertjes en hun ouders kennen ‘Apennoten’ al langer: het heerlijke programma waarin wordt gezongen en gedanst. Nu komen de makers, Nienke van den Berg en Bas Fortgens, voor de tweede keer naar het theater om de bekendste en leukste nummers uit het programma te spelen.

‘Een kist vol winterliedjes’ is een winters muziekavontuur. Het duo zingt over onder andere dennenbomen, mooie lichtjes en sneeuwballen. Ook maken ze muziek met kerstklokjes en kunnen de kinderen lekker meedoen. Dat wordt dus samen dansen, zingen en muziek maken. En wat zit er allemaal in de kist verstopt?

Kaarten zijn te bestellen via deze link op de website van Theater Hofpoort en zijn te koop bij de theaterkassa in het Cultuurhuis aan Kasteel 3, elke vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur geopend. De kaartprijs is inclusief ranja na afloop.