Coevorden – Het is aanstaande zaterdag zover: het Raptimspektakel ‘The Masked Singers’. Er zijn tien kandidaten die allemaal iets met Raptim te maken hebben. Het festijn wordt uitgezonden op zaterdag 27 februari vanaf 20.30 uur via het YouTubekanaal van Raptim. De link naar deze uitzending komt zaterdag 27 februari op de website van Raptim te staan.

Het is voor de mensen thuis de uitdaging om te raden wie de personen achter de maskers zijn. Alle tien artiesten zingen hun nummer live met op de achtergrond vier hints.

Prijzen

Voor de drie deelnemers, die de meeste personen goed hebben geraden is er een mooie prijs. De eerste prijs is een waardebon van 50 euro van Nextdoor by Dimmendaal. De tweede prijs komt van Sluyters Sport: een waardebon van 40 euro. De nummer drie krijgt een Raptimtaart van Bakkerij Kalkdijk.

Inmiddels is het niet meer mogelijk loten of hapjesschalen te bestellen. Tijdens de uitzending zijn er enkele trekkingen van loten, waarmee prachtige prijzen te winnen zijn. De prijzen voor de verloting zijn aangeboden door: Nextdoor by Dimmendaal, waardebon van 100 euro; Schoonmaakbedrijf De Toekomst, driemaal gratis ramen wassen; Best Western Hotel Talens, dinerbon ter waarde van 75 euro; Fit Sports, tweemaal een sporttas; Fleurke Bloemen en Wonen, driemaal een waardebon van 50 euro; Thermen en Beauty Center Anholts, tweemaal een tweepersoons toegangsbewijs; Bakkerij Kalkdijk, een taart met Raptimlogo; Jonker Schoenen, waardebon van 40 euro.

Andere sponsors

Sponsors, die een financiële bijdrage hebben geleverd of producten voor de pakketten hebben gesponsord zijn Langeland-Borgman, Fonville Schoonmaakbedrijven, JenS Security, Ter Steege Bouw Vastgoed, MS Bouwservice, ReclameDeal.nl, WerC uitzendbureau, Bunskoek vleesspecialiteiten, Van Dijk ICT, Tegelhandel Dalen, Slagerij Hellinga, Jumbo René Kromkamp en maaltijdspecialist Auke Kiel ‘De zaak vol smaak’.

Raptim hoopt iedereen een mooie avond te bezorgen en bovendien wordt Raptim financieel wat ondersteund in deze lastige tijd. “Zo kunnen we na deze periode ook weer wat leuks organiseren”, aldus Raptim. Het laatste nieuws staat steeds op de Facebookpagina van Raptim.