Coevorden – JRS Studio uit Coevorden is terug van weggeweest. “We hadden jaren geleden een mooie naam opgebouwd met een aantal bekende artiesten”, aldus Jan van der Sleen. “Monica West en Eric Dikkeb hebben mooie producties samen met ons gemaakt. Door allerlei oorzaken deden we niet zo veel meer, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en mijn zoon is besmet met het virus.” Daarom is besloten JRS Music Productions nieuw leven in te blazen.

“Inmiddels zijn er enkele producties afgeleverd waar we trots op zijn”, vertellen vader Jan en zoon Roy van der Sleen. Roy heeft samen met de derde eigenaar van de studio, Tim Klaver, al enkele producties afgeleverd waarbij alle instrumenten live zijn ingespeeld.” Jan geeft adviezen en richt zich meer op het Nederlandstalige werk.

Sinds artiesten weten dat de studio weer bezig is, is het druk. Niet alleen zijn nieuwe mensen actief binnen de JRS Studio, ook worden nieuwe bronnen aangeboord om cd’s, streams en zelfs weer vinylplaten aan de man te brengen. Jan is trots op de samenwerking, die er sinds kort is met Terry West.