Coevorden – Nadat Linda Raven tweeënhalf jaar geleden Stichting Struunhoekie aan de Edisonweg 7 in Coevorden opzette, ziet en constateert zij dat eenzaamheid iedereen kan overkomen. Doordat de stichting een sociale en maatschappelijke organisatie is, wil Linda graag iets betekenen voor eenzame mensen.

De eerste stap die zij zet, is het houden van een koffiemiddag op de eerste donderdag van de maand van 14.00 tot 15.30 uur. De eerste koffiemiddag (koffie en thee zijn gratis) is op dus op donderdag 7 maart. De insteek is om elkaar te ontmoeten, met elkaar praten en wie weet vriendschappen sluiten. Als de koffiemiddagen aanslaan, wordt dat uitgebreid naar twee keer per maand. Linda en twee vrijwilligers doen mee aan de koffiemiddagen.

Linda Raven biedt mogelijkheden voor dagbesteding en leer-, stage- en werkplekken. Een van de middelen daartoe is de kringloopwinkel op dit adres. Er worden allerlei spullen gebracht. De inkomsten en eventuele winsten worden ingezet om het leer- en werktraject van de deelnemers te verbeteren.