Dalerveen – Na de gisteren gehouden presentatie van het boek ‘Op Dalerveen’ ging vanavond het School- en Volksfeest Dalerveen van start. Tot en met zondag is er feest met allerlei randactiviteiten als een rodeostier, springkussens, voetbaldarts en een sweeper dankzij DTA Verhuur en is er in de tent een stand voor de verkoop van het boek over Dalerveen.

Vandaag was er een programma voor de leerlingen van de Stidalschool. Vanavond was het tijd voor de optocht. De inwoners van Dalerveen hadden goed uitgepakt met veel wagens en plezier. Gedurende anderhalf uur trok de stoet onder grote belangstelling door en rond Dalerveen. Zondag is er nog een herkansing.

De officiële opening van het feest vond daarna plaats, gevolgd door de prijsuitreiking voor de wagens/straatversiering en muziek van de band BTW.

Morgen, zaterdag 17 juni, is er van 13.30 tot 17.00 uur het spelprogramma De Alleskunner, ‘s avonds is er feest met 5th Wheel en een dj. Zondag is er eerst een broodmaaltijd voor de inwoners waarvoor zij zich tevoren dienden aan te melden en wordt om 13.30 uur de optocht herhaald. ‘s Middags is er een gezellige middag met een optreden van dj Niek en om 16.00 uur wordt het feest besloten met de prijsuitreiking van de publieksprijs.

Voor zaterdagavond zijn nog kaarten à 17,50 euro te koop via deze link. Aan de kassa op het feestterrein kost een kaart 20 euro.