Coevorden – De zesde en voorlopig laatste talkshow Hofpoort & Co is vanavond, donderdag 10 september, te zien op streekomroep ZO!34 en vanaf vrijdag op YouTube. Ditmaal begint de talkshow iets eerder, namelijk om 19.45 uur, in verband met de uitzending van de Coevorder Quiz.

De opnamen zijn woensdagavond gemaakt in De Fabriek aan de St. Jansstraat. Daar wordt op 3 oktober de tijdelijke locatie van Theater Hofpoort geopend.

Aan tafel zaten weer diverse gasten. In de uitzending vertelt Jan Kruimink uit Oosterhesselen over zijn cursus ‘Actief muziek beluisteren’. Anke Kamman en Giny Sulman van Tourist Info Aalden/Zweeloo geven informatie over de schildersontmoetingsdag van aanstaande zaterdag. Henri van Ringen vertelt over de plannen voor Ganzenmarkt dit én volgend jaar.

Harm Jan Veenstra (Readshop Coevorden) is er weer met de mooiste boeken en verder zijn er bijdragen van Rutger Schepers (imker bij project Bijenstal Ossehaar), Anke Pepping van Theater Hofpoort met een rondleiding door De Fabriek en is Simone Kempees van Coevorden Co-helpers op bezoek bij In2Dance.

Talkshowhost Saskia Kluwen, directeur van Theater Hofpoort, en Simone Kempees van Coevorden Co-Helpers waren deze zomer op pad voor een reeks van zes talkshows in diverse delen van de gemeente Coevorden.