Coevorden – Welkoop aan de Printer 25 in Coevorden is geheel vernieuwd. De officiële opening vond vanavond plaats, vanaf morgen -vrijdag 10 februari- kunnen de klanten het resultaat bewonderen. Ter gelegenheid van de opening zijn er kortingen in de winkel en is er aanstaande zondag een koopzondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bedrijfsleider Richard Klok heette alle medewerkers, aandeelhouders van Welkoop en andere genodigden van harte welkom. Daarna was het tijd voor het doorknippen van een lint met een forse schaar. Daarna stonden hapjes en drankjes klaar.

Welkoop verhuisde alweer zo’n elf jaar geleden van de Trageldijk naar de Printer. De vernieuwde winkel is ruimer opgezet en het assortiment is fors uitgebreid. Er zijn seizoenspleinen ingericht en er is een zelfscankassa geïnstalleerd naast de reeds bestaande kassa’s. Welkoop biedt een ruim assortiment op het gebied van tuin, tuinmachines en tuinonderhoud, heeft diervoeding en dierbenodigdheden. Dierspecialisten staan paraat om advies te geven. Verder is er een ruime collectie vrijetijds- en werkkleding. Met de gratis voetmeetservice kunnen klanten de juiste inlegzolen voor hun werkschoenen vinden.