Oosterhesselen – Het NNO-duo Apassionata treedt zondag 19 februari op in de kerk van Oosterhesselen. Het concert, georganiseerd door Hesselen Cultureel, begint om 14.30 uur.

Het duo, bestaande uit Katharina Saerberg (altviool) en Liesbeth Wildeveld (piano) speelt licht klassieke werken van onder andere Vitali, Eccles, Max Bruch, Franz Schubert, Johannes Brahms, Sergio Rachmaninov, Jules Massenet, Tsjaikovski en Wolfgang Amadeus Mozart.

Katharina Saerberg bracht haar jeugd door in Kiel (Duitsland). Zij studeerde viool en altviool in Hannover en Keulen. Sinds 1998 werkt ze als altvioliste bij het Noord-Nederlands Orkest en ze speelt in diverse kamermuziekensembles. Liesbeth Wildeveld studeerde piano aan het conservatorium in Groningen en daarna bij de Belgische pianiste Sylvia Traey in Antwerpen. Ze werkt samen met diverse zangers en instrumentalisten en begeleidt jong talent op concoursen en bij audities.

Kaarten voor dit concert zijn te bestellen bij Lambert Deen via e-mail voorverkoop@hesselencultureel.nl en telefoon:0524-581942. Een kaart, inclusief koffie/thee kost 15 euro, donateurs betalen 10 euro.