Coevorden – Helaas werd de eerste avond van de Avond4Daagse in Coevorden afgelast vanwege de weersomstandigheden. Maar: woensdagavond was het zover dat de bijna duizend deelnemers van start konden vanaf De Pampert.

Burgemeester Renze Bergsma was erbij om de wandelaars te begroeten, de vrijwilligers te bedanken en het startsein te geven. De Stichting Avond4Daagse Coevorden heeft zich bijzonder ingespannen voor een mooi evenement. Brandweer Coevorden zorgde onderweg voor verkoeling van de wandelaars.

Deelnemers wandelen dagelijks 5 of 10 kilometer. De 10 kilometer start om 18.00 uur en de 5 kilometer om 18.30 uur. Dagwandelaars betalen 2,50 euro p.p. Inschrijving kan van 17.45 tot 18.30 uur.

Vandaag, donderdag 22 juni, gaat de wandeling door Woonwijkcentrum De Schutse, leuk voor bewoners en wandelaars. De slotavond (vrijdag 23 juni) wordt ingeluid door De Schutterij van Koeverden. De leden zijn aanwezig bij de intocht op de Markt en lopen mee naar de finish. Muziekvereniging Excelsior uit Oosterhesselen zorgt voor de muzikale ondersteuning tijdens de intocht. De intocht start rond 20.00 uur.