Noord-Sleen – Bosbad Noord-Sleen houdt van maandag 5 tot en met vrijdag 9 juni de Gezonde Zwem4Daagse. Elke avond is er een gezonde snack voor de zwemmers en ook is er rond 19.00 uur een toffe activiteit.

Iedereen tot en met 17 jaar met minimaal een A-diploma moet minimaal vier van de vijf avonden tien banen zwemmen tussen 18.00 en 19.00 uur. Vanaf 18 jaar moet per avond twintig banen worden gezwommen. Door (groot)ouders/verzorgers kan worden meegezwommen met de kinderen of zij kunnen hun baantjes trekken op de reguliere tijden.

Daarna ligt een mooie medaille klaar. Tijdens de Zwem4Daagse zijn er de volgende activiteiten: maandag, schatduiken; dinsdag, activiteit met de buurtsportcoach; woensdag, bootcamp op het veld: Fitkids van Move&Fit by Caro&Alet; donderdag, proefles van de reddingsbrigade; vrijdag, stormbaan in en om bad, verloting en disco.

Een deelnemerskaart kan worden gekocht via deze link. De kosten zijn 9 euro p.p. De deelnemerskaart wordt via mail gestuurd, Die kunnen de deelnemers printen en meenemen naar het zwembad. Kun je gebruikmaken van de DoeMeeWebwinkel? Dan kun je daar betalen voor de Gezonde Zwem4Daagse. Het Bosbad zorgt dan dat je zo spoedig mogelijk de deelnemerskaart krijgt gemaild.