Coevorden – Een uitverkochte zaal in Theater Hofpoort (met 169 vrouwen en 1 man) zong vrijdagavond vanaf de eerste minuut uit volle borst mee met de dames van Vuile Huichelaar. Al heel wat jaren achtereen komen Saskia van Zutphen en Paulette Willemse naar het Coevorder theater. Met ‘De Foute Liedjesparade’ opende Theater Hofpoort het dertiende seizoen.

Directeur/programmeur Saskia Kluwen was uiteraard erg blij met de uitverkochte zaal en kijkt terug op een geweldige avond. “Het is altijd net of er twee goede vriendinnen over de vloer komen die een feestje bouwen in onze intieme zaal. Het publiek gaat ook al jaren met ze mee, al zitten er ook steeds nieuwe mensen bij die nog ‘Huichelaar-maagd’ zijn, zoals Paulette en Saskia dat noemen. De foute liedjes die echt iedereen kent en de typetjes met hun gesprekken en grappen: het is altijd een feest van herkenning.”

Na een staande ovatie en spetterende afsluiting vol glitter, glamour en een ode aan vriendschap en de liefde werden de dames bedankt met een fles ‘Plankenkoorts’, het tweede bier van Hofpoort in samenwerking met lokale brouwerij De Gulzige Gans. Ook de enige man in de zaal werd getrakteerd op een fles, hij was tenslotte de held van de avond om zich te wagen tussen al die vrouwen maar: hij had genoten! (en misschien ook wel wat geleerd).