Team Sleen4life loopt vandaag twaalf uur lang

Team Sleen4life loopt vandaag twaalf uur lang

Sleen – Het team Sleen4life is zaterdagochtend om negen uur gestart met een 12-uursloop. Normaliter vindt de Roparun in het pinksterweekend plaats van Bremen of Parijs naar Rotterdam. Vanwege corona is dat afgelast. De run wordt nu gehouden op zaterdag 2 en zondag 3 oktober met start en finish in het Limburgse Landgraaf.

Sleen4life ging niet bij de pakken neerzitten en organiseerde daarom deze vervangende activiteit. Op het Trambrinkje aan de Bannerschultestraat/hoek Schaapstreek staat een basiskamp, waar belangstellenden een kijkje kunnen nemen. Er zijn twee loopteams, die elkaar aflossen. Om de beurt wordt per team ongeveer 40 kilometer gelopen in twee routes. Bij Echte Bakker Herman Schepers worden tot 17.00 uur de koeken Roparunnertjes verkocht.

Harm Dijkstra kwam ook nog even buurten voor het programma ‘Op Tjak’ van RTV Drenthe. In de ochtenduren nam een kleine delegatie van team Turfrunners Roparun uit Dalen een kijkje bij de activiteiten. Dit team begint vanmiddag om 16.00 uur met een 24-uursloop.

Het team Sleen4life bereidt zich na vandaag voor op de Roparun in oktober.

Het laatste nieuws staat steeds op de website en op de eigen Facebookpagina.

Zie ook:

Turfrunners roepen hulp in voor pinksterweekend

Over de auteur

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Agenda

mei 2024
Geen evenementen gevonden!
Meer laden

Advertentie

Advertentie

Advertentie

Adverteren op Coevorder Nieuws