Coevorden – Wie nog kaarten wil voor Popkoor Sing & Swing of Jandino moet snel zijn. Er zijn nog slechts enkele kaarten. Sing & Sing geeft twee concerten in Theater Hofpoort op zaterdag 9 en zondag 10 maart. Het concert op zondag 10 maart is reeds uitverkocht en voor zaterdag 9 maart zijn nog slechts enkele kaarten. Jandino Asporaat komt met zijn try-out van zijn voorstelling ‘Therapie’ op vrijdag 29 maart naar het theater.

Sing & Swing is weer terug in Hofpoort met de nieuwe show ‘Dwars door alles heen!’ Onder leiding van Luko Hans en begeleid door een band zorgt het koor voor een gevarieerd programma over liefde, troost en geluk. De show bevat pakkende popsongs, mooie ballads en verrassende medleys. “Met fantasie leren vliegen van Zoutelande naar Jamaica met songs van de grootste muzikanten uit de popmuziek”, belooft Sing & Swing.

Kaarten voor zaterdag zijn te bestellen via deze link. De kaartprijs is inclusief een consumptie.

Jandino

Over de voorstelling: “Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker…? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn. Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘Misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…?’ De laatste kaarten zijn te reserveren via deze link.

Foto Jandino Asporaat: Ruud Baan