Dalen – Zojuist is bekend geworden, dat het Pearl Village Festival & Weijdepop doorgaan. Voor de komende jaren is na goede gesprekken met de bezwaarmakers en andere betrokken partijen overeenstemming bereikt. De partijen hebben daartoe een overeenkomst ondertekend.

Mede-organisator Jory Bosch liet dat vanavond weten. “De komende jaren kunnen we vooruit”, aldus een gelukkige Jory. “We kunnen ons nu weer volledig richten op het festival.”

Het festival vindt plaats op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 juli aan de Reindersdijk tegenover station Dalen. Wie nog geen (combi)tickets heeft voor vrijdag en zaterdag kan die scoren via www.pearlvillage.nl. Op zondag is de entree gratis.

Artiesten

Er komen heel wat artiesten. Op vrijdag onder andere Emma Heesters, Freddy Moreira, John West, Crypsis, Frequencerz, Deluzion, The Fortunate Sons (CCR Tribute Band) & Bad Tyre.

Op zaterdag komen onder meer Q-Music Foute Uur, PROOST!, Keltek, Cold Confusion, Def Americans (Johnny Cash Tribute Band)

Op zondag is de entree gratis. Op de podia verschijnen dan bijvoorbeeld Boer Bennie, Danilo Wattez, Davey van der Sluis, Dilana & Jeff, Two Dollar Tuesday, Kabouter Plop met kinderdisco en tal van kinderactiviteiten.

Dit jaar treden meer dan veertig dj’s op, er zijn vijftien live-optredens van bands en een handvol solo-optredens van nationaal bekende artiesten.

De timetable wordt binnenkort bekend gemaakt via de sociale media. Met de TOKO LOCO als nieuwe vierde stage midden op het festivalterrein, de beruchte KNAPSCHUUR omringd door bijna twintig zeecontainers en een nieuwe WEIJDE stage (voorheen de Huiskamer) heeft het terrein een totale make-over gekregen. Op de sociale media staat het laatste nieuws, onder meer op Facebook en Instagram. Filmpjes bekijken kan op YouTube.

Toko Loco: nieuwe stage op Pearl Village/Weijdepop (met filmpje)