Dalen -– De derde zomeravondmarkt in een reeks van zes in Dalen wordt woensdag 24 juli van 18.30 tot 21.30 uur gehouden. Ditmaal speelt de band Ramblin Boots op het podium op het plein voor de kerk, Opa’s Kunstgebit laat van zich horen op het podium tegenover D’Aolle Bakkerij.

Op de zomeravondmarkt staan zo’n tachtig kramen en er wordt gezorgd voor entertainment. Het grote horecaterras staat klaar en bij kerkelijk centrum De Weme draait van rad van avontuur.

Ramblin Boots speelt van 18.30 tot 22.30 uur. De band zorgt ervoor, dat de countrymuziek echt tot leven komt. Veelzijdigheid staat voorop, zowel in muziek als in samenstelling. De band toert regelmatig door Nederland en landen als Duitsland, Polen, Noorwegen en Amerika.

Opa’s Kunstgebit speelt folk met een knipoog. Het drietal zingt en speelt vooral over de dingen des levens. Oftewel drank, geen geld hebben en gevangenissen. Het thema liefde lijkt vooralsnog te hoog gegrepen. Het trio trad eerder al eens op bij Folk Veur Volk in Aalden en Folk in ‘t Mohr in Oosterhesselen.

Meer informatie staat op www.dalen.nu.

Tijdens Folk in ’t Mohr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees ook:

Schuifelen langs de kramen in Dalen