Coevorden – Nadat ‘Vuile Huichelaar’ als seizoensopening van Theater Hofpoort op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober is geweest, staan in oktober nog vele voorstellingen op het programma. Tot en met zaterdag 9 oktober zijn dat de volgende voorstellingen.

Comedy & Cocktails

Woensdag 6 oktober staat Cocktails & Comedy op de agenda in het kader van WoW! (Welkom op Woensdag). Arjan Kleton komt met drie collega-comedians naar De Fabriek en samen zorgen ze voor een hilarische avond. Bovendien kruipt Kleton na afloop achter de bar om de lekkerste cocktails te maken. Arjan Kleton kwam al diverse keren naar de gemeente Coevorden: hij speelde in het theater de voorstelling ‘Met de fles grootgebracht’ en kwam met andere comedians reeds naar Coevorden en Aalden. De voorstelling van woensdag begint om 20.15 uur, De entreekosten zijn 10 euro, inclusief een gin & tonic na afloop!

Debby Petter

Debby Petter is op vrijdag 8 oktober in De Fabriek. Ook zij was al enkele malen in Theater Hofpoort en maakte indruk met haar intrigerende theatermonologen. In ‘De liefde voorbij’ zijn een man en vrouw bijna dertig jaar getrouwd. Een goed huwelijk? Soms wel, soms niet. Een gewoon huwelijk dus. Op een avond vertelt hij zijn vrouw dat hij een geheim heeft. Er volgt een ruzie en hij verlaat boos het huis. Twee uur later is hij dood. Een meeslepend, lichte en tegelijkertijd radeloze monoloog over liefde, geluk en over de vraag wat geluk is. Ook deze voorstelling begint om 20.15 uur. De entreekosten zijn 18,50 euro, inclusief een kopje koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling.

Dilana & Jeff Zwart

Dilana & Jeff Zwart treden zaterdag 9 oktober vanaf 20.15 uur op in de Fabriek met de Fabriekssessie unplugged. De meesten mensen kennen Dilana van haar verpletterende optreden in The Voice of Holland, maar de echte fans kennen haar natuurlijk al veel langer. Haar intieme theaterconcerten in Hofpoort zijn keer op keer uitverkocht en deze semi-akoestische sessie in De Fabriek, samen met haar vaste begeleider Jeff Zwart, belooft een unieke ervaring te worden met een perfecte mix van prachtige originele liedjes en covers. De entreekosten zijn 19,50 euro, inclusief een kopje koffie/thee voorafgaand aan de voorstelling.

Doe-Mee-Pas

Het is ook mogelijk om via de Doe-Mee-Pas van de gemeente Coevorden kaarten te bestellen voor de voorstellingen die Theater Hofpoort aanbiedt. Nieuw dit seizoen is dat ook inwoners van de gemeente Emmen en Borger-Odoorn met hun Doe-Mee-Pas of Participatiepas kaarten kunnen kopen voor voorstellingen van Theater Hofpoort. Meer informatie voor de inwoners van de gemeente Coevorden staat op www.doe-mee.coevorden.nl.

Theaterkaarten kopen

Entreekaarten kunnen online worden besteld via www.theaterhofpoort.nl. Verder kunnen elke vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur kaarten worden gekocht bij de theaterkassa in De Fabriek aan de Sint Jansstraat 4. Het is ook mogelijk om uw theaterbon(nen) in te leveren bij de theaterkassa of om theaterbonnen te kopen.