Regio – Cosis, de organisatie voor hulp voor mensen met een verstandelijke of psychische beperking, houdt op woensdag 29 mei een Loopbaanevenement. Cosis is actief op meer dan tweehonderd locaties in Drenthe en Groningen. Het evenement bij het hoofdkantoor van Cosis aan Lauwers 17 in Assen is voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de zorg. Het is een kans voor degenen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, een volgende stap in hun loopbaan willen zetten of willen ontdekken wat de zorg te bieden heeft.

Tijdens deze dag, van 11.00 tot 19.00 uur, kunnen bezoekers alle mogelijkheden van Cosis ontdekken, variërend van directe zorgverlening tot ondersteunende functies. “Wij bieden niet alleen banen, maar ook een ondersteunende en inspirerende werkomgeving waarin jij het beste uit jezelf kunt halen”, aldus Cosis. “Laat je informeren, deel ervaringen en geniet bovenal van een leuke dag vol activiteiten op het Cosis Loopbaanevenement!”

In Coevorden heeft Cosis locaties als Het Ambacht, Het Bastion, Prince, dagcentrum en expertisecentrum, De Sponk, De Steege en Villa Lootuinen.

Meer informatie staat op www.cosis.nu/29mei en/of bekijk het filmpje.