Steenwijksmoer – Nog een paar dagen en dan barst Dwarspop aan de Dreef tussen Coevorden en Steenwijksmoer los. Het evenement wordt gehouden van vrijdag 17 tot en met zondag 19 mei. Onderaan dit bericht staat de timetable.

Het gaat snel met de kaartverkoop voor vrijdag en zaterdag. Op zondag is er gratis toegang. Op vrijdag vanaf 20.00 uur zijn de Buurman en Buurman Show, Steam Sister en Jannes er. De pubquiz staat voor zaterdagmiddag op het programma. Op zaterdag 18 mei, eveneens vanaf 20.00 uur, treden op dj Joep Verhaar, Royal Beat, Berry Fest en Dark Raver. Zondag 19 mei is er van 15.00 tot 18.00 uur alles te doen: er is een open stage, er zijn kinderactiviteiten en Exile, de Rolling Stone Tributeband treedt op. Vanaf 20.00 uur wordt een 90’s party gehouden met optredens van dj Jeroen, Charly Lownoise en het Q-Music Foute Uur.

De minimumleeftijd voor toegang tot het festival (met uitzondering van zondagmiddag) is 16 jaar.

Voor vrijdag en zaterdag zijn kaarten te koop via deze link, ook is er een combiticket voor beide avonden. De laatste nieuwtjes staan op de Facebookpagina en Instagram.