Coevorden – Miranda Peters uit Coevorden presenteerde zaterdagmiddag bij de ReadShop Coevorden aan de Friesestraat haar nieuwste boek ‘Alles naar wens’ en signeerde de verkochte exemplaren. Dit boek schreef zij onder het pseudoniem Myra Slot.

Het eerste boek van Miranda, ‘Hart van Glas’, verscheen in 2018 met haar boek ‘Hart van Glas’. Daarna volgde de twee andere delen van de GAIA-trilogie, ‘Hart van Vuur’ en ‘Hart van Smaragd’. Deze boeken zijn in het genre young adult. Daarnaast leverde zij bijdragen voor verhalenbundels. Ook bracht zij in dit genre ‘Ademdief’ uit.

‘Alles naar wens’ valt onder het genre feelgood en is een vervolg op ‘Alles volgens plan’. De boeken zijn overigens los van elkaar te lezen. In ‘Alles naar wens’ keert de vrouwelijke hoofdpersoon uit ‘Alles volgens plan’ terug. “De hoofdpersoon”, zo vertelt Miranda Peters, “heeft met haar moeder een pension in Duitsland. Zij is altijd bezig voor een ander zonder aan zichzelf te denken. Zij heeft haar vader, die in Giethoorn woont, al tien jaar niet gezien. Die komt opeens met het verzoek of zij op zijn kinderen uit zijn tweede huwelijk wil passen. Zij ontdekt, dat haar grootouders er een vakantiehuisje hebben. Zij wil dat opknappen, zodat de mannelijke hoofdpersoon uit het eerste boek een plek krijgt om bij te komen. Zij ontdekken samen een familiegeheim.”

De boeken van Miranda zijn te bestellen bij lokale boekhandels, zoals ReadShop Coevorden, de uitgever en landelijke bekende websites.

Zie ook:

Miranda Peters presenteert twee boeken