Sleen – De leerlingen van christelijke basisschool De Fontein in Sleen hebben allemaal een eigen ‘Happy Stone’ gemaakt. In de loop van deze week verspreiden de leerlingen en hun leerkrachteen deze stenen over (een deel van) de Klaverbladwandelroutes, die zijn gerealiseerd door Plaatselijk Belang Sleen-Diphoorn.

Een Happy Stone is een vrolijk beschilderde steen die ergens neergelegd is om de vinder blij te maken. Als je zo’n steen vindt, mag je deze meenemen of op een ander plekje neerleggen om iemand anders een geluksmomentje te bezorgen. De vraag aan eenieder is om de stenen van de leerlingen verder te laten zwerven. Het verzoek is om de stenen alleen op een paal, een bankje of een prullenbak te leggen.

Om de leerlingen te laten zien dat hun stenen gevonden worden en mensen blij maken, zou de school het leuk vinden als foto’s van de stenen worden gemaakt en die worden opgestuurd naar info@fonteinsleen.nl of als reactie op dit bericht op de Facebookpagina van de school. Op de achterkant van iedere steen staat ook de naam van onze Facebookpagina, zodat u weet wanneer de steen afkomstig is van onze school.