Coevorden – Na twee jaren, waarbij corona het kaartseizoen diverse keren onderbrak, kon dit seizoen weer een volledig seizoen worden gekaart bij Germanicus. De prijzen werden afgelopen week uitgereikt door Herman Eulink.

De opkomst bij de klaverjassers en de jokeraars was het afgelopen seizoen geweldig, alle records zijn gebroken. Gemiddelde waren er negen deelnemers bij het jokeren op woensdagavond. In totaal hebben vijftien personen één of meer avonden gejokerd.

Het klaverjassen zit nog steeds in de lift. Germanicus kon op woensdagavond gemiddeld 22 personen verwelkomen, in totaal deden 38 personen één of meer avonden mee.

Bij het jokeren werd Anita Siccema de onbetwiste winnaar met 2005 punten, Rita Beenen met 2060 punten werd tweede en Ans van Leeuwen eindigde op de derde plaats met 2082 punten. De beste score was op 5 januari van Rita Beenen met 26 punten

Bij het klaverjassen won Bertus Bosman met 147519 punten. Op ruime afstand eindigde Grada Schepers met 145165 als tweede. Nummer drie was Henk Ensink met 143050 punten. Op 9 november had Janny Brussen de hoogste score met 6160 punten.

Nieuw seizoen

Het nieuwe seizoen start op woensdag 6 september, de kaartavonden worden gehouden in de kantine van Germanicus. Inschrijven kan elke woensdag om 19.00 uur, het kaarten begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur.

Hoofdfoto: de beide winnaars (eigen foto Germanicus).