Coevorden – Theater Hofpoort heeft voor zondag 2 februari weer een Kasteelsessie op het programma staan. Dan komen Margriet Sjoerdsma en Egbert Derix naar het Kasteel.

Na haar succesvolle ‘A Tribute to Eva Cassidy’ keert Margriet Sjoerdsma terug in de theaters. Zij komt in het gezelschap van pianovirtuoos Egbert Derix en met de allermooiste liedjes uit de jaren tachtig en negentig, van Leonard Cohen tot Tracy Chapman, van Billy Joel tot Michael Sembello en van Madonna tot Mr. Mister. Het getalenteerde duo laat op aansprekende wijze horen waarom deze liedjes zo goed zijn en fier overeind blijven in de intieme bezetting van slechts een stem en piano. Naast kleine, ingetogen vertolkingen kunnen de bezoekers uptempo, uitbundigheid, speelsheid en humor verwachten.

De voorstelling begint om 15.00 uur. Toegangskaarten à 19,50 euro zijn online te koop. Als er nog kaarten beschikbaar zijn, kunnen die op de dag van de voorstelling aan de theaterkassa worden gekocht.

Er komen nog twee Kasteelsessies: op 1 maart zondag 1 maart met Thijs van Leer & Menno Gootjes en op zondag 5 april met Dilana & Jeff Zwart.

Foto: Jan de Bruyn & Karen van Gilst.

Lees ook:

Extra Kasteelsessie met Dilana Smith en Jeff Zwart