Dalen – Het Pearl Village Festival en Weijdepop zijn van start en de bezoekers gingen meteen helemaal los! Tevoren werd aangekondigd, dat het fantastisch zou worden. Dat bleek vrijdag meteen het geval: de kaarten waren uitverkocht. Dat geldt ook voor zaterdag. Dus wie geen kaarten heeft, vist achter het net. Voor zondag zijn geen kaarten nodig: de entree is gratis.

De organisatie heeft het voor elkaar gekregen om dertig dj’, vijftien bands en een aantal solo-artiesten te strikken. Het festival op zaterdag is net als op vrijdag geopend van 17.00 tot 01.00 uur.

Het was meteen volle bak op het festivalterrein aan de Reindersdijk met urban, house en Hollandse hits op de Mainstage, hardstyle in de Knapschuur en live-optredens van vijf bands in De Huiskamer. Op de indoor mainstage verving René Karst de zieke Henk Dissel.

Kijk voor de line-up van zaterdag op de poster onderaan dit bericht.

Wie tussendoor lekkere trek krijgt: op het festivalterrein staan maar liefst vijf foodtrucks. Wie fan is, kan kijken bij de merchandise.

De Sunday Funday is van 15.00 tot 23.00 uur en is is een echte familie- & vriendendag met activiteiten als voetbaldart, spijkerbroekhangen, gatenkaas, touwtrekken, bierfietsen, gratis suikerspinnen en schminken. En met de geweldige ‘Legendary Rock Chicks’-show van Dilana Smith en Hollandse hits van onder andere Ferry de Lits en Arjon Oostrom.

Alle informatie staat op de website, Facebook en Instagram. Er is geen minimale leeftijdsgrens, wel wordt een streng NIX18!-beleid gevoerd. Bezoekers dienen een geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen.

Zie ook:

Pearl Village/Weijdepop: festival van formaat