Coevorden – ‘I had a dream’. Die droom is uitgekomen voor Christel Peters, afkomstig uit Dalen en wonend in Nieuw-Schoonebeek. Zij hield gisteravond een premièreparty in het synagoge-museum ter gelegenheid van de presentatie van haar solo-album ‘Awakened Woman’. De presentatie vond plaats in aanwezigheid van haar gezin, familieleden, vrienden en betrokkenen bij het album en de videoclip.

Het werd een feestelijke avond waarop Christel Peters drie nummers van haar album zong, begeleid door toetsenist Anton Strijks, en de prachtige videoclip presenteerde. Christel heeft het album gemaakt met eigen nummers en de producers Frans Vollink en Niels Voskuil. Rowdy Prins en Mark Stouwdam werkten als muzikanten mee aan het album. Samen met Thomas Nauw uit Emmen (bekend als regisseur van de oorlogsfilm Grenzeloos Verraad) en zijn team is een videoclip gemaakt, die is opgenomen in het bijzondere kasteel Olt Stoutenburgcht in het Friese Blesdijke, dat sinds 1990 in aanbouw is. De videoclip is onderaan dit bericht te zien/horen.

Nostrano uit Sleen had gezorgd voor heerlijke drankjes en Italiaanse hapjes om de feestvreugde te verhogen. Christel bedankte haar familie en degenen die hebben meegeholpen om dit resultaat te bereiken.

Als jong meisje was Christel erg verlegen. Door in haar tienerjaren te gaan zingen en het podium op te gaan, ook al vond ze dit doodeng, is ze uit haar schulp gekropen. Zij volgde zanglessen en ging naar talentenjachten door het hele land. Zij speelde en zong met veel plezier in grote musicalshows waarin haar grootste passies zingen, acteren, dansen, verkleden en entertainment samenkwamen. Toen zij 20 jaar oud was, werd ze aangenomen op de Academie voor Lichte Muziek. Met meer dan 25 jaar podiumervaring is Christel Peters geen beginnende performer. De highlights van haar carrière tot nu toe waren het inzingen van de titelsong voor een internationale film starring Patrick Swayze in de grootste studio van Los Angeles en het creëren en het uitvoeren van haar eigen theatershow Dreams. Zij is al vele jaren zangcoach en richtte in 2019 de Sing Who You Are Academy op waarmee ze voornamelijk groepstrajecten geeft.