Oosterhesselen – Op de Fair Culinair in Oosterhesselen op zaterdag 22 juni staat in in ieder geval 35 standhouders en foodtrucks. De fair wordt gehouden ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van dorpshuis De Hesselerhof.

Daarnaast zijn er nog enkele activiteiten, zoals een sneak preview van De Vlinderprinses en geven kok Jeroen Vink en Mirte Veuger van de Mini Bakery demonstraties. De fair duurt van 10.30 tot 17.00 uur. Medewerking wordt verleend door muziekvereniging Excelsior, historische vereniging Klenckerheugte, toneelvereniging Jan Naarding en het bestuur van De Hesselerhof. Er is bovendien een mooi kinderprogramma en wordt er een verloting gehouden.

Standhouders kunnen gratis deelnemen aan Fair Culinair op voorwaarde dat zij een prijsje beschikbaar stellen voor de verloting. Voor informatie: acdehesselerhof@gmail.com.

Avondprogramma

Het avondprogramma vindt plaats bij café Deen aan de Burg. De Kockstraat. Daar krijgen de vrijwilligers van De Hesselerhof en Fair Culinair een buffet aangeboden. Vanaf 21.00 uur is er feest met muziek van De Moeflons en dj Ruben. Kaarten daarvoor zijn online te koop via deze link en bij Spar Robben.

Hesselerhof viert tienjarig bestaan met Fair Culinair en feestavond