Emmen/Coevorden – Werkgeversservicepunt Drenthe (WSPD) houdt donderdag 10 oktober vanaf 14.00 uur een werkgeversdag in het Bruggebouw van het gemeentehuis van Emmen.

De gemeente Coevorden werkt in het WSPD samen met de gemeenten Emmen, Hoogeveen, Borger-Odoorn, De Wolden en Midden-Drenthe, UWV en sociale werkbedrijven. WSPD ondersteunt ondernemers op het gebied van werk en medewerkers.

Rampondernemer

Speciale gast is Frank Krake, rampondernemer. Frank Krake is een ondernemer, die in zijn carrière talloze tegenslagen had. Die overwon hij allemaal en hij leerde van fouten en mislukkingen. Krake was algemeen directeur van een tuinmeubelfabriek in Enschede. Door de vuurwerkramp ging de complete voorraad verloren. En zo passeerden in de loop der jaren nog aanzienlijke tegenslagen, maar kon ook initiatieven tot successen maken.

Andere sprekers zijn wethouder Raymond Wanders van de gemeente Emmen, Dorien Wilting spreekt over de Arbeidsmarktregio Drenthe en Erik Oosterveld van UWV gaat in op de stand van zaken van de arbeidsmarkt. Deelnemers kunnen daarna twee workshops uit een aanbod van zes workshops kiezen.

Meer informatie staat op de website van WSPD. Deelname is gratis, wel dienen werkgevers zich aan te melden via deze link.