Coevorden – Hemmes Installatietechniek aan de Monierweg 5A neemt Technisch Bedrijf Middel uit Nieuw-Amsterdam over onder de naam Middel Installatietechniek.

Technisch Bedrijf Middel is in 1933 opgericht door Harm Middel. In 1961 nam zijn zoon Bertus het bedrijf over, die in 2003 werd opgevolgd door zoon Johan Middel. Hij overleed helaas dit jaar. Besloten werd het bedrijf te verkopen en kwam in contact met Wim Hemmes, eigenaar van Hemmes Installatietechniek. Na enkele gesprekken werd besloten tot overname. De personeelsleden van Middel gaan mee met de overname.

Hemmes Installatietechniek bestaat sinds 1974 en is opgericht door Wout Hemmes. Zoon Wim nam het bedrijf in 2004 over. Het bedrijf is gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor zowel particulier, utiliteit, industrie en gezondheidszorg. Ook op het gebied van verduurzaming wordt veel gedaan in de vorm van warmtepompen en zonnepanelen. Door de overname van Middel wordt het scala van diensten uitgebreid.