Dalen – Na het succes van de dauwtraptocht houdt team Turfrunners-Roparun uit Dalen een Zomerzonnewendewandeling op zaterdag 19 juni.

Tijdens de wandeling van 7,5 kilometer ervaren de deelnemers wat er om je heen verandert als de dag geleidelijk aan plaats maakt voor de nacht. Deze tocht kan alleen, als koppel of per groep worden gelopen. De tocht is ook aantrekkelijk voor gezinnen. Hoe spannend is het om een wandeling te maken in de schemering en duisternis met alleen een zaklamp bij je en het licht van de (bijna) volle maan.

De start is om 21.30 uur vanaf sportpark ‘t Grootveld in Dalen (en neem dus een zaklantaarn mee!). Deelname kost 5 euro p.p. voor personen vanaf 16 jaar. Wie jonger is dan 16 jaar, betaalt 3 euro. Dit bedrag is inclusief een consumptie onderweg. Het bedrag komt ten goede aan de RopaRun, die geld bijeenbrengt voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Aanmelden kan via deze link op de website van de Turfrunners. Na inschrijving krijg je een betaalverzoek inclusief aanvullende informatie.