Coevorden – Reinders Assurantiën en De Groot Coevorden zijn een twee-eenheid aan de Modem 22 in Coevorden. Reinders biedt alles op het gebied van zakelijke en particuliere verzekeringen, terwijl De Groot zich met name op alle verzekeringen voor de transportsector richt. “Sinds 2004 zijn beide kantoren gevestigd op een zichtlocatie aan de N34”, aldus Jannette Regien, teamleider Reinders Assurantiën. Samen met Andy Pruim, meewerkend kantoorleider van Reinders en De Groot vertelt zij over de dienstverlening van beide bedrijven, die al meer dan negentig jaar bestaan.

Alles in huis

‘Bij Reinders hebben we alles in huis voor particulieren en ondernemers, die ons goed weten te vinden. Zo hebben we één loket voor onze klanten.” Het gaat hierbij om bankzaken, verzekeringen op het gebied van wonen, recreatie, verkeer, uitvaart, hypotheken en arbeidsongeschiktheid’, vertelt Jannette Regien.

Regiobank

Als RegioBank adviseur kan Reinders Assurantien dus ook alle bankzaken voor u regelen. Andy Pruim: ‘De keuze voor RegioBank was simpel, omdat dit ‘de buurtzame bank’ is, die zich op particulieren en lokale ondernemers richt. RegioBank kiest nadrukkelijk voor kantoren in dorpen en kleine steden. Klanten kunnen bij ons terecht voor betalen en sparen, maar ook verenigingen en stichtingen kunnen een rekening openen. U kunt altijd binnenlopen tijdens kantooruren van maandag tot en met vrijdag, dan wordt u geholpen door Kelly of Jannicke. En wanneer u een vraag heeft over uw (Regio) hypotheek, staat Ard of Rick voor u klaar. Ook online zijn alle mogelijke diensten te regelen. De laatste tijd was het vooral enorm druk met de hypotheken, het was ‘gekkenwerk’. Dat is nu wel minder geworden door de stijgende rente.”

Inloopspreekuren

Jannette vertelt: “Voor RegioBank zijn we ook de mogelijkheid van inloopspreekuren in de bibliotheken van Coevorden en Dalen) aan het onderzoeken. Daarnaast hebben wij dit jaar twee workshops georganiseerd. Een daarvan was speciaal voor basisschoolkinderen en stond in het teken van ‘financiële zelfredzaamheid’. De andere workshop ging over ‘veilig online bankieren”, dus hoe gaan we om met internetcriminaliteit. Beide workshops zijn goed bezocht.”

Snelheid

‘Op dit moment zijn er op beide kantoren in totaal zo’n twintig personen werkzaam. “Maar onze particuliere en zakelijke adviseurs komen uiteraard ook graag bij u thuis om alle risico’s te bespreken”, aldus Andy. Hij vervolgt: “Sinds 1 mei hebben we bovendien een eigen schadecorrespondent die zelf schades tot een bepaald bedrag mag afwikkelen. Dat komt een snelle afhandeling van schades enorm ten goede. We krijgen hierover (nu al) veel positieve reacties!”

Polismap App

Als extra service hebben Reinders Assurantiën en De Groot Coevorden een Polismap App. Hiermee kunnen klanten in één oogopslag zien welke verzekeringen zij hebben. Via de app kunnen wijzigingen worden doorgegeven en kan er direct contact worden gelegd.

Ons geheim?

“Het geheim van ons succes? Dat zijn uiteindelijk onze mensen! Dus ben je op zoek naar een leuke baan? Bij zowel Reinders als De Groot staan we altijd open voor zowel jong talent als ervaren krachten op het gebied van polisverwerking, commercie en acceptatie.”

Reinders Assurantiën, Modem 22 Coevorden, 0524-512070, www.reinders-assurantien.nl.

De Groot Coevorden, Modem 22a Coevorden, 0524-599777, www.degrootcoevorden.nl.

Bron: Coevorden Magazine.