Dalen – In de bezetting van de staf van het eerste en tweede elftal en de JO19-1 van vv Dalen zijn enige veranderingen.

De trainer van het eerste elftal, Michel Kerkdijk, heeft dit voorjaar zijn contract met een jaar verlengd.

Verzorger Johan Scholte stopt aan het eind van dit seizoen. Hij heeft de afgelopen jaren op een prima wijze invulling gegeven aan zijn functie. Johan gaat volgend seizoen aan de slag bij zijn eigen club, Protos. Zijn opvolger bij vv Dalen is Gert Sluijters uit Dalen. Hij stapt over van HHC Hardenberg.

Gert Veenstra stopt aan het eind van dit seizoen als trainer van het tweede elftal. Hij blijft wel actief voor de vereniging. Zijn opvolger is Jos Wiersum. Hij was in het verleden trainer van het tweede en derde elftal van Raptim, de JO19-1 en het tweede elftal van SVBO en de JO19-1 van vv Hoogeveen.

Henk Geerts stopt als leider van het tweede elftal. Hij wordt opgevolgd door Roy Borgman. Hij is nu keepertrainer bij HHC Hardenberg. Aan het eind van dit seizoen beëindigt hij zijn taken binnen de vrijwilligerscommissie om zich maximaal te kunnen richten op zijn nieuwe taak.

Marcel Jannink wordt assistent-scheidsrechter bij het tweede elftal. Marcel brengt een jarenlange ervaring als scheidsrechter mee.

Rick Piek blijft trainer van JO19-1. Hij heeft zijn contract onlangs met een jaar verlengd. René Koelink blijft leider van het eerste elftal, Stefan Reinders blijft daar assistent-scheidsrechter. Robert Waarsing blijft leider van JO19-1 en Jan Spijkerman blijft keepertrainer.

Bron: vv Dalen.