Coevorden – Coevorder Nieuws hield onlangs een actie op Facebook. Dankzij Theater Hofpoort kan de online-krant Coevorder Nieuws driemaal twee kaarten voor de voorstelling ‘Vuile Huichelaar’ op zaterdag 5 oktober weggeven.

De winnaars zijn inmiddels bekend: Lavina Lubbelinkhof gaat samen met vriendin Evelien naar de voorstelling, Greetje Jonker won de kaarten voor haar en haar dochter, terwijl Lynn Kluitenberg twee kaarten krijgt, die zij aan haar moeder en tante geeft.

De dames Saskia van Zutphen en Paulette Willemse trekken altijd volle zalen in Coevorden. De eerste voorstelling op vrijdag 4 oktober is dan ook al bijna uitverkocht, voor zaterdag 5 oktober zijn nog kaarten beschikbaar.

Saskia en Paulette hebben zich altijd beziggehouden met de liefde. Ze zijn verliefd geworden en hebben samengewoond. Ze hebben de ware gevonden en met hen kinderen gekregen. Ze zijn bedrogen en hebben de brokstukken weer gelijmd. Telkens weer kijken ze met vrolijke verbijstering naar het leven. Wat willen we nou eigenlijk?! Wat staat er op onze bucketlist?! Geen beklimming van de Mount Everest. Geen bungeejump en ook geen meditatie in India. Was het maar zo eenvoudig. Nee, we willen iets veel lastigers. We willen gezíen worden.

Helaas begint het leven niet bij veertig en zestig is niet het nieuwe vijftig. Maar het gras is ook zeker niet groener aan de overkant. Dus we besproeien manmoedig ons eigen gazon en hebben lol om de dorre grasmat van de buren. Zo simpel kan het zijn. Dus haak in bij Vuile Huichelaar de zesde, want morgen begint nu.