Regio – Er wordt op maandag 6 februari een webinar ‘Circulair ondernemen, samenwerken in de keten’ gehouden. Drentse ondernemers uit de meubel- en interieurbranche worden uitgenodigd om hieraan deel te nemen als zij meer willen weten over circulair ondernemen en de samenwerking met collega’s, leveranciers en partners.

Het webinar is georganiseerd door de provincie Drenthe, ‘Ik Ben Drents Ondernemer’ en het Noordelijk Innovatielab Circulaire Economie. Partners zijn Energiefonds Drenthe, Greenwise Campus, Noord-Nederland Verdient Circulair, de Drentse gemeenten en NHL Stenden Hogeschool.

Thuis, op je werk of onderweg krijg je van experts tips en tops voor jouw circulaire route. Waar kun je beginnen of hoe kun je nieuwe stappen zetten? Wat is goed om te weten? En welke partijen kunnen je helpen? Tijdens dit webinar gaan de deelnemers uit de meubel- en interieurbranche in gesprek met deskundigen.

Het webinar vindt plaats in de Week van de Circulaire Economie. Van maandag 6 tot en met zaterdag 11 februari houdt het Versnellingshuis voor de achtste keer deze week om circulair ondernemen over het voetlicht te brengen. In deze week vinden allerlei activiteiten plaats om te laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt en welke mogelijkheden er zijn.

Vooraf aanmelden voor het webinar is niet nodig. Je kan op maandag 6 februari live meekijken via deze link op het YouTube-kanaal van de provincie Drenthe. Wie vooraf meer wil weten, kan contact opnemen met de adviseurs van Ik Ben Drents Ondernemer.