Coevorden – De Eindhovense band Tigre Blanco komt zondag 5 februari naar De Fabriek van Theater Hofpoort. Het concert ‘Radio Blanco’ begint om 15.00 uur.

Een oude buizenradio uit de jaren dertig die jarenlang lag te verstoffen in een oud theater is door Tigre Blanco nieuw leven ingeblazen. Een nieuwe stekker en wat liefde en het ding kwam weer krakend tot leven. Maar de radio leidt een eigen leven: het maakt niet uit aan welke knop de band draait, de radio dirigeert de muziek, fluistert de teksten in en stuurt de band op een zweterige roadtrip. In ‘Radio Blanco’ hoor je het complete reisverslag met het publiek op de stoel van de bijrijder. Broeierige rocksongs met een rauwe twist, filmische muziek à la Tarantino, flamenco en gypsy soul, het zit allemaal in de muziek van Tigre Blanco.

Kaarten zijn te bestellen via deze link. De theaterkassa aan de Sint Jansstraat is elke vrijdag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. Het theater is op dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 0524-820382, deze week is dat echter op donderdag 19 januari. De kaartprijs is inclusief een consumptie met uitzondering van de speciaalbieren. Voor vragen via mail: kassa@theaterhofpoort.nl.

Foto: Dave van Hout.