Coevorden – De voorbereidingen voor de jaarlijkse Ganzenmarkt zijn in volle gang. In Coevorden staan sinds gisteren maar liefst negentig Ganzenmarktvlaggen, die de komst van het evenement aankondigen.

Er zijn weer Biestemaondagen. Tijdens deze maandagen vinden de voorverkiezingen plaats van de Miss en Mini-Miss Ganzenhoedster en de Mini-Mister Ganzenhoeder. Die vinden plaats in de Stadskerk aan de Kerkstraat 6. De eerste was op maandag 16 oktober voor de kandidaten van de Mini-Misterverkiezingen. Dat was een week eerder dan de traditie is, maar dat kwam door de herfstvakantie. De andere twee Biestemaondagen zijn op maandag 30 oktober en maandag 6 november. De kandidaten voor de verkiezing van Miss Ganzenhoedster presenteren zich aanstaande maandag van 19.00 tot 20.30 uur. Tot slot is op maandag 6 november de presentatie van de Mini-Missen.

Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk: iedereen mag dus komen kijken. Er is een livestream, zodat iedereen live kan meekijken via deze link op YouTube. Voor meer informatie over de Ganzenmarkt: www.ganzenmarktcoevorden.nl.

Zie ook:

Kandidaten Mini-Mister Ganzenhoeder presenteren zich op uitstekende wijze