Sleen – Op allerlei locaties in Sleen wordt zaterdag 11 juni een sportmarkt gehouden. Iedereen is welkom om kennis te maken met allerlei verenigingen en het brede sportaanbod uit de omgeving.

Tijdens de sportmarkt heeft elke sportvereniging iets te bieden. Zo is er de mogelijkheid om sporten uit te proberen, worden demonstraties gegeven en zijn vrijwilligers aanwezig die informatie verstrekken. De sportmarkt is voor alle leeftijden.

Er zijn activiteiten op de Brink in Sleen en op een aantal locaties: sporthal Broekveld en vv Sleen aan de Oldenhoffstraat, Tennisvereniging Sleen aan de Zetelveenweg, Tomme Tomme Survival aan de Langakkerweg in Diphoorn en Trialclub Zuidoost-Drenthe aan de Meulenkamp in Diphoorn. Present zijn de jeu de boules, de bridgeclub, Volleybalvereniging Sleen, de Bushbikers en de gymnastiekvereniging.

Het bezoeken van de diverse locaties kan uiteraard te voet en per fiets, maar ook staat een trekker met huifkar klaar. Het Landschap Boerengolf rijdt gedurende de sportmarkt langs alle locaties. Deze service is geheel gratis. De sportmarkt duurt van 10.00 tot 14.00 uur, de trialclub gaat door tot 16.00 uur.

Verder is de ijsfiets van Zinin en in de sportkantines staat gratis koffie, thee en ranja klaar. De entree tot Bosbad Noord-Sleen is die dag gratis.

De sportmarkt is georganiseerd door Nick Renting (student van Sport en Bewegen Drenthe College Emmen), buurtsportcoach Glenn van Laar en alle deelnemende sportverenigingen.

Zie ook:

Trialclub doet mee aan Sportmarkt Sleen