Coevorden – Het pinksterweekend stond voor Dansstudio In2Dance in het teken van het Elite Cheerleading Championship (inclusief jazz en hiphop) in Movie Park Germany, waaraan vijf teams van de Coevorder dansstudio meededen.

Het Jazzdemoteam van In2Dance heeft hier een geweldige prestatie neergezet. Het team plaatste zich zondag voor de finale op maandag. Het team eindigde in de finale op de derde plek en was daarmee het best geplaatste team van Nederland. Dit resultaat heeft een WK-ticket voor de Dance Worlds Orlando in 2023 opgeleverd. In 2020 ging het WK voor In2Dance niet door vanwege corona. In 2023 mag In2Dance eindelijk naar Amerika, nu met een jazzteam.

In de jongste categorie ‘peewee’ deden 2thelimit en 2tough2beat mee en zij werden respectievelijk derde en vierde. D-Verse deed mee in de juniorcategorie en eindigde op de elfde plek. Ondanks de hoop op een hogere plek genoten ook deze dansers van het weekend. No Name heeft helaas de finale niet gehaald, dit team eindigde op de zevende plek.

Hoofdfoto: het jazzdemoteam (alle foto’s zijn van In2Dance).