Gees/Oosterhesselen – De tweede editie van ‘Trappen & Grappen’ van Theater Hofpoort wordt gehouden op zondag 16 augustus in Gees en Oosterhesselen.

Per fiets gaan de deelnemers naar vier mooie locaties. Op elke locatie treedt een cabaretier of stand-upcomedian een half uur op. Het evenement is geschikt voor iedereen vanaf de leeftijd van 12 jaar.

Deelnemers dienen zich tussen 12.30 en 13.00 uur te melden bij de tourbus van Theater Hofpoort op de Brink in Oosterhesselen. Het programma ziet er als volgt uit: 13.30 uur, voorstelling 1; 14.00 uur, vertrek naar locatie 2; 14.30 uur, voorstelling 2; 15.00 uur, vertrek naar locatie 3; 15.30 uur, voorstelling 3; 16.00 uur, vertrek naar locatie 4; 16.30 uur, voorstelling 4 tot 17.00 uur.

De locaties zijn de tuin van Miss TuinBoon aan de Dorpsstraat 2 in Gees, Beelden in Gees aan de Schaapveensweg, de tuin van De Blije Bloem aan de Geserweg 1 in Oosterhesselen en het terras van dorpshuis De Hesselerhof aan de Beatrixlaan 23A in Oosterhesselen. Nadere informatie volgt na aanmelding via mail. De line-up wordt nog bekendgemaakt.

Riëtte Kruize uit Dalen komt met haar Retro Party Cocktailbus naar Miss TuinBoon.

Kaarten

Aanmelding is verplicht, inclusief het vermelden van contactgegevens. Dat kan via www.theaterhofpoort.nl en in The Readshop aan de Friesestraat 26 in Coevorden. Deelname kost 24,95 euro, inclusief twee consumpties.

Desinfecteer op iedere locatie uw handen voor u het terrein betreedt. Houd afstand van mensen die niet tot uw eigen gezelschap behoren. Let op de verkeersveiligheid onderweg en bij het stallen van uw fiets.

In juli werd reeds een ‘Trappen en Grappen’ gehouden in Coevorden en Dalen. Op 2 augustus was er een kindereditie, ‘Trapjes en Grapjes’.

Foto: tijdens ‘Trappen en Grappen’ in juli.

Lees ook:

Deelnemers enthousiast over ‘Trappen & Grappen’ (met foto’s en filmpjes)

‘Trapjes en Grapjes’ slaat aan (met foto’s en filmpjes)